Familie Peeters, Danny Peeters, Stefanie Peeters, Nica Peeters, Lana Peeters, Nederland, Limburg, Susteren, In de Mehre, Op de Rooter, Spoorstraat, Weblog, Gallery, Foto Album, Flickr, Youtube, Filmpjes, C4 Software, College Weert, Kinderopvang, Petteflet, MIK, Verhuizing, Nieuwbouw, Zwangerschap, Baby, Verloskundige, Kraamzorg, Center Parcs, Vakantie, Landal

Zwemdiploma C

Zes weekjes geleden mocht ik hier schrijven dat ik mijn Zwemdiploma B gehaald had en sinds vandaag ben ik de trotse bezitter van Zwemdiploma C! Omdat ik het allemaal zo leuk vind ga ik verder voor het Zwemvaardigheid 1 diploma! Lees verder »

Brunchen

Vandaag ben ik samen met familie en vrienden gaan brunchen bij La Caverne de Geulhem. Eigenlijk zou Danny ook meegaan, maar hij was helaas ziek. Hij heeft heel veel lekkers moeten missen. Lees verder »

Vakantie Kempense Meren

Afgelopen week zijn we met ons viertjes lekker op vakantie geweest naar Sunparks Kempense Meren in Mol, in België. We hebben bijna iedere dag lekker gezwommen. Op maandag zijn we naar de dierentuin geweest in Olmen. Dat was ook heel leuk. Ik verheug me nu alweer op de volgende vakantie! Lees verder »

Diploma Mad Science cursus

De laatste Mad Science les zit er weer op. Na 6 weken allerlei proefjes doen en snuffelen aan de wetenschap en techniek is er helaas een einde gekomen aan de cursus. Ik heb de afgelopen weken heel veel geleerd en veel plezier gehad tijdens de lessen. Lees verder »

Zwemmen op woensdag

Vanaf vandaag heb ik niet meer op vrijdag en zaterdag zwemles, maar op woensdag. Omdat ik op woensdagmiddag altijd bij opa en oma ben, kan ik gemakkelijk van daar uit gaan zwemmen. Dat betekent ook dat ik op vrijdagmiddag niet meer persé weg moet en dus ook op vrijdag af kan spreken met vriendjes en vriendinnetjes! Lees verder »
Meer blogs zijn te vinden in het archief.